Áruházkereső Akciós újság Tesco Youtube Google Play Appstore
Főznijó Szabadidő Baba Egészség Utazás Pénzügyi szolgáltatás Saját termékek Katalógus értékesítés Grocery Home Shopping

 

 

 

 

A jövő generációja számunkra ugyanolyan fontos, mint a vásárlók kényelme és választék iránti igénye. Éppen ezért a gyermekek és családtagjaik szükségleteit szem előtt tartva folyamatosan fejlesztjük gyermekbarát szolgáltatásainkat. Amíg a nagyok vásárolnak, a kicsik életkoruknak megfelelő játékokkal foglalhatják el magukat játszóházainkban, ahol – bizonyos áruházainkban - hozzáértő kollegák vigyáznak rájuk. Játszóházaink listáját ide kattintva érheti el.

Az alábbi helyszíneken várjuk játszóházakkal vagy játékszigetekkel Önt és gyermekét:

 

Balassagyarmat
Balatonfüred
Berettyóújfalu
Békéscsaba
Bicske
Bonyhád
Budaörs*
Budapest, Bécsi út*
Budapest, Garam utca

Budapest, Pesterzsébet
Budapest, Soroksári út
Budapest, Váci út*

Csepel

Debrecen, Repülőtér Extra

Dombóvár
Dunakeszi-Fót

Eger
Érd
Gyula

Hajdúszoboszló
Kecskemét, Talfája utca
Kiskunfélegyháza

Körmend
Kőszeg
Mohács
Monor
Nagyatád
Nyíregyháza*
Pécs, Kincses út
Pécs Makay István u.
Sárbogárd

Sárvár*
Szerencs
Szeged*
Szeged, Móraváros
Szekszárd
Tiszafüred
Tököl
Vecsés
Zalaegerszeg*

*A játszóházban gyermekfelügyelet is működik.

 

A Tesco Üzletsoron mindig történik valami. Legyen szó családi-vagy sportnapról, húsvétról vagy karácsonyról, egy kiállításról vagy egy koncertről, a Tesco Üzletsoron a család minden tagja megtalálhatja kedvenc szórakozását. A hagyományos – és a gyermekek által nagyon kedvelt – programok mellett (mint például az arcfestés, a lufi bohóc vagy akár a kreatív sarok) járt már nálunk Tóth Gabi, Kállay-Saunders András, vagy Rubint Réka. Állandó vendégünk az ALMA Együttes, a gyermekek egyik legnagyobb kedvence. Az egész család szívesen vesz részt hűségprogramjainkhoz kapcsolódó roadshow-inkon is, ahol tematikus vagy ügyességi játékokban próbálhatja ki tehetségét a család minden tagja.
Nálunk minden hétvégén történik valami, ahol a család minden tagját szeretettel várjuk! Nézze meg izgalmas programjainkat képekben is! A rendezvényeinken készült fotók megtekintéséhez kattintson ide!